|

Некомплицирана комлицираност

Еве да погледнете колку едноставно државата доаѓа до одлука кои општински проекти ќе ги финансира. Тоа ти е како од Прилеп да одиш до Велес преку Шпанија.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Слични Објави