| |

Вечерва на плоштадот во Могила, потсетување на ноќниот живот низ годините

Вечерва на плоштадот во Могила се одржа настан дел од Културно лето Могила.

Меѓугенерациски спој 8-ми по ред, потсетување на ноќниот живот низ годините, заедно со генерациите кои пораснале на могилското средсело, низ кафичите, со трагот кој го оставиле во Могила.

Настанот е поддржан од Општина Могила.

Слични Објави