Автобуската станица, болница, факултет… во Битола ќе останат без струја на 11.07.2024

Утре, 11-ти јули 2024 година, делови од Битола ќе бидат без електрична енергија поради планирани работи на електричната мрежа. Според известувањето од struja.mk, прекините се предвидени во следниов период и локации:

Битола:

  • Време на прекин: 09:00 – 14:00 часот
  • Локации:
  • Технички Факултет,
  • Медицинско Училиште,
  • Систина,
  • Автобуска Станица,
  • дел од ул. Железничка
  • и ул. Македонска Фаланга

Слични Објави