| |

Интервју со проф. Билјана Тинтоска

По повод промоцијата на книгата „Симфонија“, која ќе се случи на 14.05.2024, разговаравме со авторот, професорката по македонски јазик – Билјана Тинтоска. Ја најавивме промоцијата, а разговаравме за драмската секција на која е основач и раководител и за писменоста на учениците денес.

Слични Објави