Поповски: Заробена или парализирана

„Како да ни е малку од сè што до сега видовме. Како да не е доволно поучно како непријатно може да изгледа еден состав на Собранието или Владата со лица што заталкале или предвремено во својот живот се вселиле во нив. Како да не сме веќе доволно сити од сè поголемите скандализирања што ги следат сите институции (според проф. Мојаноски „парализирани“) и нивната бескрајна празнотија, негрижа, нестручност и површност, придружени со многу ниски страсти во политиката какви што се себичноста, непотизмот и според многумина сè уште високата корупција. Така понатаму не се може“ – Никола Поповски.

Целиот напис погледнете го на следниот линк.

Слични Објави

Напишете коментар