|

НАЈАВА Втора епизода ВО ЕДЕН КАДАР

Втора епизода ВО ЕДЕН КАДАР. 30 минути муабет и музика со актерот Илија Волчески. Муабетевме за музика, театар, карате, формула 1.

Отворивме многу теми и ви ветуваме супер забава.

Целата емисија ќе биде достапна на каналот во Среда 8 Мај.

Слични Објави