|

МОТО ФЕСТ ПРЕСПА ’24 – од 05 до 07 Јули

Од 05 до 07 Јули MKCrnaRekaMakedoni го организира МОТО ФЕСТ ПРЕСПА ’24. Добредојдени се сите љубители на одлична забава, дружба, рок музика и мотори!

Место на одржување – Ресен

Што нудат организаторите на настанот: Влез слободен, Бесплатен простор за камп!

Програма

05.07.2024 – Петок

12:00 pristignuvanje i precekuvanje na gosti

15:00 DJ Josevski

19:00 Dylan’s dogs

21:00 Marvels

23:00 Puš Pauza

01:00 Nie Zapirka Drugarite

06.07.2024 Сабота

12:00 DJ Josevski

14:30 Ruček za site prisutni Tradicionalno Gravce

18:00 DEFILE

19:00 Marvels

21:00 Dylan Dogs

23:00 Nie Zapirka Drugarite

01:00 Puš Pauza

07.07. 2024 Nedela

09:00 Kafe i Doruček Tradicionalno Gjomleze.

Moto vozenje i druzbi MOTO MANIFESTACIJE

Слични Објави