ДРЕКСЛМАЈЕР- Кавадарци донира возило на Општина Прилеп

Општина Прилеп известува дека примила донација од ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Кавадарци, која се состои во патничко моторно возило со следните карактеристики:

-Вид: VOLKSWAGEN KOMBI T6 Caravelle 2.0 TDI

-Број на шасија: WV2ZZZHZKH159823

-Број на мотор: CXF 150473

-Година на производство: 2019

Вредноста на донацијата е во износ од 16.692 евра во денарска противредност без вклучен ДДВ.

Целосната објава – Одлука за прифаќање на донација на Општина Прилеп, објавена во “Службен гласник бр. 4 на Општина Прилеп”, е на следниот линк од општинската веб страна.

Слични Објави