|

Започна Изградбата на Патот до Манастирот Св. Константин и Елена и Улици во Вардино

Започна имплементацијата на проектот за изградба на пат до манастирот Св. Константин и Елена и уште две улици во населеното место Вардино.

Проектот е од големо значење за полесна и поефикасна мобилност на жителите, кои досега се соочуваа со земјени коловози и отежнато движење. Овој проект е дел од приоритетите на Општина Демир Хисар и е финансиски поддржан од Програмата за регионален развој.

Слични Објави