| |

Улично осветлување

Може на различни начини да си ги кажеме проблемите, да апелираме да побараме решенија, ние заедно со Зевзеците одбаравме преку хумор да ја опишеме ситуацијата со уличното осветлување. Кој е надлежен за уличното осветлување локална-централна власт, кој на кого плајќа и како сите тие перипетии околу уличното осветлување се одразуваат на граѓаните, со какви се проблеми се соочуваат погледнете во скечот Ми пукна картерот на колата.

Слични Објави