| |

За некој гарсоњиерче а за некој и стан

Малку карикирано но за жал вистинито. Дали ваквата “неусогласеност” е методологија или само редовен пропуст.

Дали долгите процедуири, се една од причиите за откажување на планираните активности. Дали во позадина на ваквите процедури стои корупција или непознавање на законите. Погледнете во скечот на Агтис и Зевзекманија.

Слични Објави