| |

Интервју со пратеникот Дејан Проданоски

Со пратеникот Дејан Проданоски разговаравме за тоа како треба да продолжат со работа општинарите кои што го наследуваат и како тој од позиција на пратеник може да и помогне на Општина Прилеп. Ја отворивме темата за рудниците, како Прилеп да има поголем бенефит од сопственото богатство кое се извезува и на крај разговаравме за патните трошоци на пратениците.

Слични Објави