|

ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА- ЕДНО НА ХАРТИЈА ДРУГО ВО ПРАКСА, Интервју со професор Борче Давиткоски

Донесените закони за децентрализација се применуваат фомално и често не ги носат саканите резултати кое влијае на граѓанското учество.

За тоа и за многу други работи за ова тема погледнете во видеото!

Слични Објави