АКАДЕМИК: Експертски панел за судбината на реформите во услови на политичка криза

Во рамките на проектот „Детски болести на демократијата“, АГТИС организираше експертски панел насловен како „Судбината на реформите во услови на политичка криза“. На панелот, покрај експертската дебата за реформите, се дискутираше и за резултатите од анкетата и истражувањето за спроведувањето на реформите.
Политичката волја за реформите е клучна за да може успешно да се реализираат реформите беше генералниот заклучок од експертскиот панел.

Целосниот напис погледнете го на следниов линк.

Слични Објави

Напишете коментар