Телма ТВ: На Македонија и треба прогресивен данок

Професорот Никола Поповски вели дека рамниот данок треба да се напушти, бидејќи ги крати буџетските приходи и го продлабочува проблемот со растечките социјални разлики.
Погледнете го видеото.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Слични Објави

Напишете коментар