Борче Давитковски: Бирократијата најтешко се реформира

Професорот Борче Давитковски посочува дека бирократијата најтешко се реформира и дека тоа не може да се реализира без цврста волја за реформи и без промена на сфаќањата за она што навистина преставува реформата.

Повеќе на видеото.

https://www.facebook.com/www.agtis.org.mk/videos/255787991947081/

Слични Објави

Напишете коментар