Кои улици во Прилеп на 04.07.2024 (четврток) ќе останат без струја

Порталот struja.mk известува дека четврток, на 04.07.2024, во периодот од 08:00 до 16:00 часот, ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија на ул. Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила, Дојран

Информацијата ја потврдивме и преку веб страната на Електро Дистрибуција.

од 08:00 часотдо 16:00 часотПрилепул. Велешка,
ул. Ѓорги Абаџиев,
ул. Дабнички Завој,
ул. Васил Главинов,
ул. Кобаш,
ул. Сремски Фронт,
ул. Авала,
ул. Богомила,
ул. Дојран

Слични Објави