|

Интервју со Гоце Бумбароски

Со одделенскиот наставник Гоце Бумбароски, направивме интервју по повод денот на сѐсловенските просветители св. Кирил и Методиј, 24 мај. Разговаравме за вредностите кои ги практикуваат младите, советот за млади во локалната самоуправа и други теми. Слушнете повеќе во интервјуто.

Слични Објави