| |

Градот под кулите – Прилеп

Откријте ја богатата историја и убавините на Прилеп, преку нашиот документарен филм “Градот под кулите – Прилеп”. Откријте ги тајните на овој древен град, неговото културно наследство и уникатноста, што го прават еден од најзначајните градови во Македонија. Дознајте го она што не сте го знаеле за Прилеп.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Слични Објави