22.05 Среда 19ч. „Луси гангстерката“ во кино „Мис Стон“-Прилеп

Филмот „Луси гангстерката“ вечерва од 19.00 ч.

во кино Мис Стон!

Влезници по цена од 100 ден. на билетарницата од киното

од 10 до 12 часот и два часа пред проекцијата на филмот!

Не е за деца под 8 години!

Слични Објави