| |

„Денови на Свети Кирил и Методиј“. Завршен настан во организација на здружението „Платформа за КРЕАТИВНИ КОНЦЕПТИ

На 24.05.2024 во 11.00 часот, Здружението „Платформа за КРЕАТИВНИ КОНЦЕПТИ – Прилеп“ во соработка со Локалната самоуправа на Општина Прилеп и храмот „Св. Кирил и Методиј“ – Прилеп ве покануваме да присуствувате на завршниот настан од проектот „Денови на Свети Кирил и Методиј“.

Ќе бидат презентирани делата изработени од страна на учениците од основните училишта од Прилеп кои во текот на претходниот и овој месец учествуваа на работилниците кои што беа дел од проектот, а ќе бидат одржани и предавања за значењето кое Светите браќа го имаат како во Македонија, така и во светот!

Слични Објави