| |

Живот посветен на сликање и собирање плочи

Со Тони Чатлески разговараме за неговата работа како сликар, наставник по ликовна култура и неговата страст музиката. Повеќе од 1300 плочи, безброј насликани слики, еден од најпродаваните ликовни уметници во Македонија.

Слични Објави