|

ПРЕКИН ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 20.06.2024 ВО ПРИЛЕП

Порталот struja.mk известува дека во четврток, на 20.06.2024, во периодот од 9:30 до 16:00 часот, ќе има планиран прекин во снабдувањето со електрична енергија во централното градско подрачје на Прилеп, поточно на: ул. Прилепски Бранители, Булевар Гоце Делчев, централно градско подрачје – Казино Апекс, Офис Плус, Централен регистар, УЈП, Централна Кооперативна Банка, Уни Банка, Фонд за здравствено осигурување…

Информацијата ја потврдивме и преку веб страната на Електро Дистрибуција.

Слични Објави