|

Општински приказни – закон за АПП

Веќе одамна е воведен систем за електронски јавни набавки, со цел да се оневозможи манипулација при изведување на истите. Од тогаш, пополека еволуираше и законот за АПП, кој предвидува можност при јавната набавка да барате банални и непотребни детали и критериуми.

Слични Објави