| |

Еден од механизмите за успешна општина се отворените денови

Доколку сакаме да имаме задоволни граѓани, треба Општината да биде Отворена  и Транспарентни кон  своите граѓани.

Еден од механизмите за успешна општина се отворените денови. 

Во просториите на Општината претседателите на месните заедници и граѓаните ги презентираат нивните планови, предлози и проблемите за кои јас како градоначалник и претставниците на општината треба да одговориме а воедно и да најдеме начин да ги вметнеме во програмите и буџетот за 2023 година, а не истите  да останат не решени со години.  

Слични Објави