Општина Новаци дел од адреналинскиот натпревар

„Општина Новаци, ќе биде дел од адреналинскиот натпревар помеѓу општините во Република Македонија – ТРИУМФ.

Жителите на Општина Новаци кои се сметаат дека се доволно физички и психички спремни за учество во ова адреналинско шоу да се пријават во општината.

Учесниците во екипата која ќе ја претставува Општина Новаци треба да ги исполнуваат следните критериуми:

– Да се полнолетни

– Физички и психички подготвени

– Да поседуваат авантуристички и ентузијастички дух

– Да сакаат адреналински предизвици и спортови

Заинтересираните граѓани треба да се пријават во Општина Новаци или на следната електронска адреса: opstina@opstinanovaci.gov.mk и на телефонскиот број 047203060, секој работен ден од 7:30 до 15:30 часот.“ Стои во објавата од општина Новаци

Шоуто ќе се емитува на You Tube каналот на Lazarov и платформата GLEY.
Водители на шоуто се Димитар Атанасовски, Стефан Лазаров и Петар Младенов.

Слични Објави