|

Општина Могила одбележува 27 години постоење, 12 СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Општина Могила ве поканува на 12 септември 2023 год. (вторник) да присуствувате на одбележување 27 години Општина Могила.

Заедно да ја одбележиме годишнината на нашата општина со подоготвена програма:

9:30 Свечена седница на Советот на општина Могила

10:00 Положување цвеќе на спомениците

10:30 Свеченост во големата сала во Општина Могила

12:00 Поетски рецитал во чест и слава на Димче Могилчето

12:45 Коктел

Слични Објави