НАГРАДНА АНКЕТА!

Која партија сметате дека најдобро ќе ја нашминка Петкана?

Награди за најкреативните!

1-ва награда: ПЕТКАНА – лично
2-ра награда: ГУЛАБот на Петкана
3-та награда: ПОСТЕРот на Петкана

Ги очекуваме вашите креативни одговори во коментари на нашата ФБ страна.

Слични Објави