|

Интервју со Петра Лукароска – „Фокусирај се на себе, за себе“

Петра Лукароска од здружението за унапредување на здравјето „Филип Лукароски“, нѝ зборува за важноста на машкото здравје, а воедно и нѝ го претставува прирачникот за машко здравје „Фокусирај се на себе, за себе“.

Разговор кој раскажува една благородна приказна, за тоа како најголемата болка може да се усмери во енергија, која ќе инспирира многумина за борба и големи животни победи.

Слични Објави