|

Запознајте го Демир Хисар преку новата страница за туризам на Општинскиот веб сајт

Општина Демир Хисар ја претстави својата нова страна за туристички информации на нивниот веб сајт. Ова место претставува едноставна и достапна точка за сите заинтересирани за истражување на туристичките потенцијали на оваа прекрасна општина.

Со оваа иницијатива, Општина Демир Хисар одговара на потребите за промовирање и пристапност до своите убавини и занимливости. Потекнувајќи од препорака на Локалниот економско-социјален совет, поддржана од Градоначалникот и Советот на Општина Демир Хисар, оваа нова платформа претставува одговор на пријателите на Демир Хисар кои изразија загриженост за тоа дека не постои централизирано место каде се истакнати туристичките потенцијали на Општината..

Со содржината што ја нуди веб сајтот на Општина Демир Хисар, посетителите и локалните жители можат лесно да се запознаат со убавините на оваа област, вклучувајќи информации за сместување, храна и пијалоци, природни ресурси, религиозни објекти, како и можностите за планинарење и велосипедизам.

Оваа иницијатива не е само информативна, туку и покана за соработка. Сите идеи и предлози од локалната заедница и посетителите се добредојдени за да се збогати уште повеќе туристичката понуда на Општина Демир Хисар.

Посетете ја страницата за Туристичка понуда на Општина Демир Хисар: https://demirhisar.gov.mk/turistichka-ponuda/

Слични Објави