|

Во чест на Тоше Проески – Денес во 10:00 часот во спортската сала на ,,Гумење” во Крушево започнува меѓународниот меморијален турнир во мал фудбал

По трет пат во Крушево, денес во 10:00 часот во спортската сала на ,,Гумење” започнува меѓународниот меморијален турнир во мал фудбал во чест на нашата поп икона и музичка ѕвезда Тоше Проески.

На турнирот ќе бидат присутни и гости од општина Нова Градишка, Р.Хрватска, замeник градоначалник Борислав Видошиќ

Влезот е слободен!

Слични Објави