|

Општина Ресен предновогодишно – Средбите со најмалите носат посебна радост и среќа

Многу приредби, работилници, музички настапи организирани во општина Ресен предновогодишно, сепак најдраги се средбите со најмалите кои носат посебна радост и среќа.

„Традиционално и оваа година заедно со “Дедо Мраз” поделивме новогодишни пакетчиња на најмилите и лично на нив и на вработените во образовните институции им посакувам многу здравје, незаборавни моменти на среќа, радост и успех.„ Стои во пораката од Јован Тозиевски – Градоначалник на Општина Ресен 

Слични Објави