Од утре изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

На државен пат Р1101 делница Прилеп – Битола заради интезивирање на градежни активности кај мостот на река Шемница  од 27.03.2024 ќе има целосно затворање на делницата и времена измена на режимот на сообрајќај.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Стои во изветувањето од АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ.

Слични Објави