|

Меморијален турнир во билијард во Демир Хисар

Љубителите на билијард ќе можнат да го посетат турниротот кој се организира по петнаесетти пат во Демир Хисар.

Денес, 04 јануари 2024 година, со почеток во 17 часот, во кафе билијард „Спорт“ во Демир Хисар, започнува XV. Меморијален турнир во билијард кој се организира традиционално, секоја година, пред православниот празник Бадник (Коледе), во чест на Аце Станко.

„Турнирот е со поддршка на Општина Демир Хисар, односно градоначалникот Никола Најдовски, за настанот се обезбеди пригодни награди и рекламен материјал,

Синоќа, беше извлечена ждрепката и дефиниран форматот за играње на натпреварите.

Завршната финална вечер ќе се одржи утре, петок, каде што ќе бидат ѝ врачени наградите за најдобрите.„

Завршната финална вечер ќе се одржи утре, петок, каде што ќе бидат ѝ врачени наградите за најдобрите.“ соопштија од општина Демир Хисар

Слични Објави