Кои улици во Битола на 09.07.2024 (вторник) ќе останат без струја

На 09.07.2024 (вторник) во периодот од 08:30 до 15:00 часот, ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија на Дел од Улицата 8-ми Септември во Битола., изветуваат од порталот Електродистрибуција.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.

Слични Објави