|

Викенд исполнет со рок концерти – одржан првиот “Мотофест 2024” – Преспа

Изминатиов викенд од 05.07 – 07.07.2024 за прв пат се одржа “Мотофест 2024” – Преспа во организација на моторџиите од Мото клубот ,,Црна Река” Македонија со поддршка на Општина Ресен.

На мотофестот зедоја учество голем број на моторџии од многу други држави кои продефилираа низ Ресен го посетуваа Преспанското крајбрежје. Вечерните настани се одржуваа во дворот на СОУ ,,Цар Самоил”, исполнети со рок концерти на локални бендови, бендови од регионот: Dj Josevski, Dylan’s Dogs, Marvels, Пуш Пауза, Ние Запирка Другарите.

Слични Објави