|

КЛАУДИЈА ЛУТОВСКА, Се што е направено со љубов, е направено добро!

Во најновата Емисијата Југото на Мими, гостинка е Клаудија Лутовска, успешна деловна жена, со бизнис идеологија дека треба да се работи тоа што се сака.

Во разговорот со Клаудија, ќе слушнете како ја започнала својата кариера, што работела и како низ разните животни препреки, со подршка на нејзините деца и секогаш со позитивна енергија може да се успее.

Клаудија потенцира дека „првата работа е знаење, а втората работа е менаџерскиот дух и духот на тимот“ и мотивирачка порака. ,,Никој не е имун на љубов и… Се што е направено со љубов, е направено добро! “

Останува да го погледнете разговорот со интересни личности во „Југото на МИМИ“,

Слични Објави