|

ЕДНОШАЛТЕРСКИ СИСТЕМ или лавиринт

Поминаа многу години откако се започна со водедување на ЕДНОШАЛТЕРСКИ СИСТЕМ, работите се немаат многу променетото до оваа 2024 година. Но како и да е граѓаните сепак треба да си ги завршат работите низ лавиринтите на шалтерите, а Вработеното лице во аднминистрација според закон мора да ја упати странката до вистинскиот шалтер.

Погледнета во видеото, дали Гоце Батката, работи според закон.

Слични Објави