|

Учениците СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп имамија насмевки од лицата со церебрална прализа

Денес, учениците од Струка – Лични услуги, Профил – Фризер од СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп со уште една успешно завршена работилница.

Во Дневниот центар за лица со церебрална парализа, учениците им ги разубавија косите на лицата со церебрална прализа и имамија насмевки на нивните лице !

Пофалби за учениците!

Фото – СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп

Слични Објави