Дали се општествено политичките и економските реформи во Македонија, повторно жртва на повисоките политички цели?

Учество на Никола Поповски и Ана Павловска Данева во емисијата Печат на неделата на 1ТВ.

Павловска – Данева: Реформите во судството и администрацијата не се лоши, но се многу бавни.

Поповски: Немањето закон за персонален банкрот е избор на Владите во Р. Македонија.

Повеќе на видеото.

Слични Објави

Напишете коментар