1 TВ: Цветковски во Студио 1 – Реформите ги бара Европа, но тие се многу поважни за нас самите

Грижата за владините реформи како неодминлив дел кон доброто владеење, како на легислативно, така и на имплементациско ниво се работи кои се многу важни за европскиот пат на Северна Македонија, смета Александар Цветковски, претседател на АГТИС, Прилеп.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Погледнете го целосното интервју на видеото во продолжение.

Слични Објави

Напишете коментар