БЕСПЛАТЕН Јавен градски превоз за сите прилепчани, во петок на 22.09.2023!

БЕСПЛАТЕН Јавен градски превоз за сите прилепчани, во петок на 22.09.2023!

Ден без автомобили, Општина Прилеп со ЈП за ПУП се приклучуваат кон одбележувањето на Европската недела на мобилност.

Од страна на општина Прилеп „Апелираат што повеќе граѓани да ја искористат можноста и да го употребат Јавниот превоз и барем на еден ден да ги оставиме автомобилите и позитивно да влијаеме на заштитата на животната средина! “

Слични Објави