ВО ЕДЕН КАДАР – Катерина Попоска

Со Кате ви свириме 2 супер кавери, разговараме за незиниот хор „Керамија“, учичилиштето за музика „Алто Арт“ и многу други работи. Кате ни препорача неколку композитори кои што треба да ги слушаме.

Слични Објави