|

Внимание! Водата од неколку чешми во околината на Прилеп е неисправна за пиење

Водата од мерното место локален водоснабдителен систем  Ореовец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа , локален водоснабдителен систем  Плетвар – јавна чешма – водоводна мрежа, Плетвар – крај патна Че – водоводна мрежа  и локален водоснабдителен систем  Беловодица – двор- водоводна мрежа не одговара за употреба, информираат од Општина Прилеп.

Слични Објави