|

21.05.2024 на територијата на Општина Новаци ќе се врши прва фаза од ларвицидна дезинсекција

Утре 21.05.2024 г. на територијата на Општина Новаци ќе се врши прва фаза од ларвицидна дезинсекција на комарците од страна на Центар за јавно здравје Битола.

Дезинсекцијата ќе се врши во утринските часови во периодот 07 – 09 часот.

Слични Објави