|

Здравствено едукативен настан по повод „Месецот на машкото здравје“

Сабота (15 јуни) од 10:00 часот Плато пред Градскиот саат во Прилеп. Здружението за унапредување на здравјето ФИЛИП ЛУКАРОСКИ и ПЗУ ЗЕГИН ФАРМ организираат здравствено едукативен настан по повод јуни „Месецот на машкото здравје“.

Цел на настанот е подигање на свеста за рано откривање на здравствените проблеми кај мажите и момчињата.

Слични Објави