|

ЗАПОЧНА ОД 0 ДО КУЛТУРА 2024 (ВИДЕО)

27 Јуни 2024 започна второто издание на проектот „Од 0 до Култура“ во организација на Општина Прилеп. Оваа година први настапија The Four & Teodora со трибјути на Меморија и Каролина.

Слични Објави