ОПШТИНА БИТОЛА НА АДРЕНАЛИНСКОТО ШОУ „ТРИУМФ“ – учествувајте во натпреварот

Општина Битола како учесник во АДРЕНАЛИНСКОТО ШОУ „ТРИУМФ“, со известување до своите жители.

„Општина Битола, ќе земе активно учество во натпреварот помеѓу општините – ТРИУМФ, овозможувајќи им на заинтересираните граѓани од општината да бидат дел од овој единствен адреналински натпревар на отворено во Македонија. Учесниците во екипата која ќе ја претставува Општина Битола, потребно е да ги исполнуваат следните критериуми:

– Да се полнолетни

Физички подготвени

– Ентузијасти подготвени за адреналински предизвици

Заинтересираните граѓани имаат можност да се пријават во Општина Битола, на следната електронска адреса: contact@bitola.gov.mk и на телефонкиот број 047208339, секој работен ден од 7:30 до 15:30 часот.

Шоуто ќе се емитува на You Tube каналот на Lazarov и платформата GLEY. Водители на шоуто се Димитар Атанасовски, Стефан Лазаров и Петар Младенов.

Бидете дел од екипата што ќе ја претставува Општина Битола.“ Стои во соопштението од Општината

Слични Објави