Дружба на „Палачинкијада“ и прогласување првенци на генерации во паркот на Могилата на Непобедените

Во сабота, на 15 јуни во 11:00 часот во паркот на Могилата на Непобедените, ќе се одржи традиционалната „Палачинкијада“.

„Драги ученици, професори и наставници, драги наши сограѓани, ве покануваме на традиционалната „Палачинкијада“ која се одржува по повод крајот на учебната година!

Во сабота, на 15 јуни во 11:00 часот во паркот на Могилата на Непобедените ќе се дружиме, забавуваме и пееме, а исто така ќе ги прогласиме и првенците на генерации!“ сто во обавата од Општина Прилеп

Слични Објави