|

11 изложба – Јордан Зазоски Зазо

На 11-тата изложба во организација на Фото Кино клубот „Прилеп“- Јордан Зазоски Зазо 2024 година беа прикажани фотографии од талентираните прилепски автори.

Одличен настан за љубителите на фотографијата и за сите граѓани, кој што прерасна во една убава традиција за прилепчани. Настан кој дава голем придонес во афирмацијата на нашиот град, поддржан од Општина Прилеп.

Слични Објави